Leer de kneepjes van het vak tijdens een BBQ workshop

Food, Fire and Fun - Workshops

Leert u graag zelf een aantal barbecuetechnieken aan? Dan is het een leuk idee om een BBQ workshop bij Food, Fire en Fun uit Izegem te volgen.

BBQ technieken

Tijdens een BBQ workshop in Izegem leert u verschillende technieken aan. Zoals direct of indirect barbecueën, en het roken op de barbecue. Tijdens de workshop wordt u op verschillende types barbecue opgeleid, zoals houtskool, gas, elektrisch en pellets.

Workshops

De workshops zijn voor iedereen toegankelijk en worden georganiseerd voor een minimum van 10 en een maximum van 15 personen. De workshop gaat door op locatie van het bedrijf: Molenstraat 98, 8720 Wakken. Wilt u een BBQ workshop organiseren als teambuilding of op een evenement? Dat kan op aanvraag voor een maximum van 100 personen en wij komen dan graag tot op uw locatie.

Pizza workshop voor kids

15 euro per kind Exclusief personeelskosten

  • kinderen mogen zelf hun pizza’s maken, De bodems hebben wij wel al voorgebakken, Dit voor het gemak van de kinderen
  • kinderen beleggen zelf hun pizza’s naar wens, met een ruime keuze uit ons beleg
  • pizza’s worden door ons afgebakken, Binnen de 2 minuten klaar, in een pellet pizza oven of in een echte houtgestookte pizza oven

Praktisch

De workshop gaat door in Molenstraat 98, 8720 Wakken. U maakt 2 à 3 hapjes, een voorgerecht, hoofgerecht en dessert. Daarnaast krijgt u ook een drankje zoals een pint, cola, water of limonade aangeboden. De workshop duurt 3 uur en bedraagt 65 euro per persoon (btw inclusief).

Contact

Wenst u meer informatie of wilt u een workshop boeken? Aarzel dan niet om contact op te nemen met de barbecue specialist uit Izegem.

Food, Fire and Fun

Meulebeeksestraat 46 - 8870 Izegem

meer info : 0494 86 89 91