Meer weten over de mogelijkheden of wens je gelijk een offerte op maat? Contacteer ons en we maken een voorstel over!


Contact 0494 86 89 91

BBQ AAN HUIS

Een smakelijke BBQ aan huis 

Food, Fire & Fun, dat is barbecueën aan huis volgens de regels van de kunst. Traag gegaard zodat alle smaken optimaal tot hun recht komen. Op onze op hout gestookte barbecuetoestellen zorgen we voor een waar BBQ-festijn. Dit zowel voor kleine als grote groepen. 

Een festijn op elk feest 

Een  communie, huwelijksfeest of verjaardag? Wij zorgen voor een onvergetelijk moment. Wij luisteren naar jouw wensen en komen met een voorstel op maat. Indien gewenst kunnen we ook alle mogelijke andere catering en materiaal voorzien. Van tenten tot tafels, servies en eventueel ook drank en bediening. Wij ontzorgen je van A tot Z zodat je enkel nog hoeft te genieten van onze traaggegaarde lekkernijen. En dat 4 seizoenen lang, want het hele jaar door zijn we met onze BBQ’s aan de slag. 

Zowel vlees- als visgerechten mogelijk 

Een lekker stukje vlees of liever vis? Beide zijn perfect mogelijk op onze houtgestookte BBQ’s. Onze grillmasters gaan voor low & slow, zodat alle gerechten helemaal tot hun recht komen. 

Keuze te over 

Bij Food, Fire & Fun bieden we je een waaier aan opties aan. Van vaste menu’s tot heel wat hapjes, voorgerechten, hoofdgerechten en desserts. Wij denken graag met je mee. Wij werken voor de voor- en hoofdgerechten in buffetvorm en de sauzen en en groenten worden ook voorzien. 

Ook voor events 

Onze grillmasters op jouw event? Perfect mogelijk. Ook grote massa’s kunnen we snel van heerlijke gerechten voorzien. 

Interesse in een BBQ aan huis? 

Een overheerlijk BBQ-festijn bij je thuis? Onze grillmasters zijn al onderweg. Contacteer ons vandaag nog en we bezorgen je met plezier een voorstel op maat.