Meer weten over de mogelijkheden of wens je gelijk een offerte op maat? Contacteer ons en we maken een voorstel over!


Contact 0494 86 89 91

BBQ-WORKSHOPS

Leer zelf de kneepjes van het vak 

Wil je zelf de kneepjes van het vak leren en de belangrijkste barbecuetechnieken onder de knie krijgen? Boek een BBQ-workshop en ontpop je tot een volleerde grillmaster. 

BBQ-workshops in Wakken 

Onze BBQ-workshops worden gegeven in Wakken, maar kunnen ook op locatie plaatsvinden. Tijdens deze workshop leren we je verschillende technieken aan. Denk maar aan direct of indirect barbecueën en roken. Houtskool, gas, elektrisch en pellets: de verschillende types komen stuk voor stuk aan bod. 

Geregeld organiseren we workshops bij ons op het bedrijf. Daarbij gaan we uit van minimum 10 en maximum 15 personen, zodat er tijd en ruimte genoeg is om alles onder de knie te krijgen. Liever een BBQ-workshop op locatie? Vanaf 100 personen is ook dat perfect mogelijk. 

Kies je voor een workshop bij ons op het bedrijf, dan maak je 2 à 3 hapjes, een voorgerecht, een hoofdgerecht en een dessert. Verder wordt ook een drankje aangeboden. De workshop neemt een 3-tal uur in beslag. De kostprijs bedraagt € 65/pp (incl.btw). 

Ook aan de kids wordt gedacht 

Ook de kinderen verliezen we niet uit het oog. Tijden onze pizza workshop kunnen ze zelf hun eigen pizza’s maken. Op voorgebakken bodems kunnen ze zich helemaal uitleven met ingrediënten naar keuze. Vervolgens worden de pizza’s door ons afgebakken. Binnen de 2 minuten is het vervolgens heerlijk smikkelen. 

Reken op 15 euro per kind, exclusief personeelskosten 

Interesse in een BBQ workshop? 

Zelf een BBQ-workshop meepikken? Contacteer ons en we bekijken graag samen met jou de mogelijkheden.